تکنولوژی, فریم لمسی

فریم لمسی

فریم لمسی

زمان تخمین زده شده مطالعه: 4 دقیقه

فریم لمسی (Interactive Touch Frame)

فریم لمسی: تکنولوژی به منظور کمک کردن و آسان کردن زندگی جامعه قدم برمی‌دارد. صفحات لمسی یکی از تکنولوژی‌هایی است که به کمک آن کارهایی که زمان زیادی می‌بردند، آسان‌تر شده و باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شوند. امروزه با پییشرفت تکنولوژی در زمینه‌های متفاوت، محبوبیت صفحه‌های لمسی افزایش یافته است. همین امر منجر به کاهش محبوبیت صفحه نمایش‌های معمولی شده و باعث کاهش تقاضا برای این محصول گشته است. مهندسان برای حل این مشکل دست به طراحی فریم لمسی زده‌اند.

فریم لمسی چیست؟

فریم لمسی در واقع تکنولوژی است که به کمک آن قادر به استفاده از صفحات معمولی، به عنوان صفحات تاچ هستیم. فریم‌های لمسی به کمک یک کابل USB به سیستم مورد نظر متصل شده که این امر سبب تاچ شدن صفحه نمایش می‌شود. فریم‌های لمسی در ابعاد و انواع متفاوت تولید و توزیع می‌شوند. در این مقاله به نوعی پرداخته شده است که با استفاده از تکنولوژی IR، امکان لمسی شدن را فراهم می‌آورد.

صفحه نمایش لمسی IR

در تولید صفحه نمایش‌های لمسی، عمدتا از سه نوع صفحه نمایش استفاده می‌شود که عبارتند از:

  1. صفحه نمایش مقاومتی
  2. صفحه نمایش خازنی
  3. صفحه نمایش IR

این سه نوع صفحه نمایش، هرکدام دارای معایب و مزایای هستند که منجر به محبوبیت آن‌ها شده است. به عنوان مثال صفحه نمایش مقاومتی به کمک تکنولوژي بکار رفته در آن، به ضربه حساسیت دارد. همین امر منجر به محبوبیت این صفحه نمایش‌ها شده است. اما به‌دلیل استفاده از المان‌های الکتریکی در پشت نمایشگر، این صفحه نمایش‌ها ضدضربه نبوده و در صورت نگهداری نامناسب، آسیب دیده و کارایی خود را از دست می‌دهد. در نوع دوم که صفحه نمایش‌های خازنی باشند، به جای مقاومت الکتریکی از خازن‌ها استفاده شده است که خود یک المان الکتریکی است. با به کار برن خازن جای مقاومت، حساسیت از ضربه به حرارت تغییر می‌کند که این امر در بعضی موارد جز مزایا و در بعضی دیگر از عیوب این صفحات تلقی می‌شود. این نوع نیز مانند نوع قبل، در صورت نگهداری نامناسب دچار مشکل می‌شود و برای مکان‌ها عمومی مناسب نمی‌باشد.

صفحه نمایش‌های IR از تکنولوژی جدیدتری به نسبت دو نوع قبلی استفاده می‌کنند. این تکنولوژی به کمک امواج الکترومغناطیسی، نقطه لمس را تشخیص می‌دهند. نحوه کارکرد این صفحات بدین صورت است که در اطراف این صفحات فرستنده و گیرنده‌ای موجود است که فرستنده امواج مادون قرمز را ساطع می‌کند و گیرنده آن را دریافت می‌کند که هر اختلالی در مسیر این امواج ایجاد شود، گیرنده قادر به تشخیص آن می‌باشد. همین امر موجب افزایش دقت در این صفحات می‌شود. همچنین به کمک این تکنولوژی، صفحه مقاومت بهتری در برابر ضرباتی که به ضفحه وارد می‌شود دارد.

فریم لمسی IR

فریم‌های لمسی با تکنولوژی IR، قابلیت‌های متفاوت بسیاری دارند که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • عمر طولانی به نسبت بقیه نمونه‌های موجود در بازار (غالبا بین 8 تا 10 سال)
  • دقت بالا
  • 2 تا 30 نقطه تاچ همزمان
  • شفافیت بهتر و وضوح تصویر بیشتر به علت بکار نبردن المانی در صفحه نمایش فریم‌ها
  • بالغ بر 4 میلیون نقطه تاچ
  • تولید در ابعاد متفاوت (32 تا 103 اینچ)

فریم لمسی

 

فریم لمسی کاربرد

این افزونه دارای کاربردهایی بسیاری است که به برخی از آن‌ها در اینجا اشاره می‌شود:

  • استودیوهای آموزش مجازی
  • سالن‌های کنفرانس و ارائه
  • اتاق‌های مانیتورینگ
  • هایپرمارکت‌ها و سوپر مارکت‌های بزرگ
  • اتاق‌های مربوط به تصمیم گیری ها و نمایش آنی
  • استودیوهای صدا سیما (بکار بردن آن بر روی صفحه نمایش آب و هواشناسی)
  •  تاچ کردن سیستم‌های دانشگاه‌ها
  • مکان‌ها حمل و نقل عمومی
  • میزهای استراتژیک ( پلیس، بیمارستان‌ها، جلسات سران کشوری و…)

با استفاده از فریم لمسی، تجربه خوب و راحتی برای شما و مخاطبان بخاطر می‌ماند. چرا که فریم‌های لمسی با استفاده از همان تکنولوژی موجود در صفحه نمایش‌های لمسی موجود در بازار ، قدرت و دقت لمس بالایی ارائه خواهد داند تا هنگام استفاده از آن دچار مشکل نشوید. همچنین استفاده از تکنولوژی و فناوری همواره لذت خش بوده و با استفاده از آن حس خوبی به مخاطبان منتقل می‌شود و منجر به فهم بهتر مطالب یا رضایمندی مشتریان می‌گردد.

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با فریم‌های لمسی اینجا کلیک کنید.

برای اطلاع از قیمت و خرید بهترین فریم‌های لمسی موجود در بازار اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *